Bedrijfsprofiel

R & M Hoveniers is begonnen in de winter van 2013, en bestaat uit een team die eerder jarenlange ervaring hebben opgedaan door scholing en bij diverse hoveniersbedrijven. Deze ervaring nemen ze mee om met hun eigen hoveniersbedrijf de hoogste kwaliteit aan hun klanten te kunnen bieden. Door de expertise in tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp te combineren met een flexibele instelling en goede service, wil R & M Hoveniers voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ideale partner worden in alles wat met tuinen te maken heeft.
bedrijfsprofiel
R & M Hoveniers: echt vakmanschap
R & M Hoveniers heeft alle vaardigheden in huis om een project van begin tot eind te begeleiden. Van de ontwerptafel tot de aanleg. Zo biedt R & M Hoveniers plannen voor belichting, beplanting en beregening in de ontwerpfase en kunnen zij hun ideeën helder middels 2D- en 3D-tekeningen uitwerken en presenteren. Ook sierbestratingen, vijvers, veranda’s en renovaties zijn bij R & M Hoveniers in goede handen. Tenslotte is het onderhoudsaspect een belangrijk onderdeel voor iedere tuin. R & M Hoveniers kan samen met u een jaarplan opstellen, waarbij aandacht wordt besteed aan snoeien, onkruidbeheersing, bodemverbetering en het knippen van hagen. Het idee is dat u compleet ontzorgd wordt en kunt genieten van een hoogstaande tuin die veel waardering oogst.

Uw ideeën, onze oplossingen: het perfecte resultaat
R & M Hoveniers in Eerbeek biedt u dus de totaaloplossing om uw tuin in perfecte staat te maken en te houden. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing, waarbij uw wensen natuurlijk centraal staan. Op onze impressiepagina kunt u meer zien van ons werk. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor advies op maat.