Onze expertises

De expertise van R & M Hoveniers is tuinaanleg van ontwerp tot onderhoud. In elke fase kunnen wij adviseren en begeleiden, of u helemaal het werk uit handen nemen. Wij werken zowel met particulieren als zakelijke klanten. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers om ideeën exact te vertalen naar realiteit. Hierbij nemen we natuurlijk alle aspecten van tuinaanleg en –onderhoud mee. Van belichting tot beregening, van compleet nieuwe ontwerpen tot renovaties. Voor ons is het de uitdaging om alle beschikbare materialen goed toe te passen, zodat de natuurlijke kwaliteit op de juiste manier getoond wordt. Dit vereist inzicht, kwaliteitsbewustzijn en vakmanschap. De jarenlange ervaring binnen R & M Hoveniers staat borg voor een goed resultaat.

Heldere ideeën en een duidelijke lijn
Wij brengen orde in de chaos: inzichtelijke plannen, heldere afspraken met een betaalbaar resultaat. Een doordacht plan kan u veel besparen, omdat u direct ontzorgd wordt en niet hoeft bezig te houden met steeds veranderende plannen en frustrerende vertragingen. R & M Hoveniers is doelgericht: we willen graag dat de eerste klap raak is en dat u direct tevreden bent met het resultaat.
22176273_m
Een oplossing van A tot Z
Tuinen vereisen aandacht. Een mooie tuin is een levende tuin, die goed bijgehouden wordt. Op basis van eerste ontwerpen kunnen wij direct inschatten hoeveel onderhoud de tuin nodig heeft om mooi te blijven en te groeien naar een fantastisch eindresultaat. Wij houden vanzelfsprekend rekening met de seizoenen, zodat uw tuin het hele jaar door mooi blijft. Daar plukt u de vruchten van.
R & M Hoveniers zoekt een integrale oplossing. Wij combineren het ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dat levert maximale ontzorging op, maar ook een goed resultaat omdat de tuin van begin tot eind in handen van echte vakhoveniers is. Bovendien heeft u een direct aanspreekpunt, wat communicatie wel zo makkelijk maakt.