Tuinaanleg

U heeft al een tuinontwerp in handen en wilt nu dat de tuin tot in het kleinste detail gerealiseerd wordt. R & M Hoveniers heeft de kennis en jarenlange ervaring in huis om naar tevredenheid resultaat af te leveren. Vanzelfsprekend wordt het werk door vakmensen gedaan. R & M Hoveniers kan diverse vormen van tuinaanleg voor u verzorgen.

Sierbestrating
Bestraten is vakwerk. Om een mooie bestrating te realiseren is het daarom aanbevolen om deze klus door professionals te laten doen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste stenen, zoals gebakken bestrating, sierstenen, natuursteen en grind. Daarnaast leggen wij op vakkundige wijze uw sierbestrating aan, zodat alles netjes ligt en jaren meekan.

2
Vijvers
Vijvers zijn een schitterend element binnen een tuin, maar vereisen de nodige aandacht. Wij denken graag met u mee over alles wat er in de vijver kan leven en hoe de vijver het beste vorm kan krijgen. Over de aanleg doen we uiteraard niet moeilijk: we zorgen ervoor dat de vijver vakkundig aangelegd wordt. Bovendien kunnen wij de vijver onderhouden, zodat de waterplanten niet woekeren en uw vijver gezond blijft.

Beplanting
Beplanting is een van de belangrijkste aspecten van tuinaanleg. Levende planten zijn de spil van iedere tuin en dragen voor een groot deel bij aan het karakter en de uitstraling van de tuin. Wij weten hoe belangrijk het is om zorgvuldig om te gaan met planten en ze op vakkundige wijze binnen het grotere plaatje te laten passen. Uiteraard denken we graag met u mee over de juiste beregening, bemesting en belichting. Bovendien nemen we graag het onderhoud uit handen, zodat u vooral kunt genieten van uw tuin.

Renovatie bestaande tuinen
Wilt u niet de hele tuin overhoop halen, maar het ontwerp intact laten? Ook dan werken wij graag samen om uw tuin in haar volle glorie te herstellen. Wij werken met respect voor bestaande materialen en eerdere ontwerpen en streven er naar uw tuin te renoveren naar de hoogste standaard.