Tuinonderhoud

Vrijwel iedere tuin heeft onderhoud nodig. Bij ons kunt u het juiste advies inwinnen over de frequentie van het tuinonderhoud en op welke momenten in het jaar dit onderhoud moet plaatsvinden. Graag stellen wij een plan op om helder te krijgen wat de onderhoudsbehoefte van uw tuin is en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Op basis van een jaarplan kunnen wij diverse taken uitvoeren.

Eenmalig onderhoud
Sommige tuinen zien er na eenmalig onderhoud er weer piekfijn uit. Hierbij kunt u denken aan het besnoeien van uw tuin, of bijvoorbeeld het knippen van de hagen. Voor onkruidbeheersing en bodemverbetering bent u bij ons aan het goede adres.

Regelmatig onderhoud
Om ervoor te zorgen dat een tuin altijd mooi is en goed onderhouden wordt, kunnen wij bovenstaande taken ook volgens een jaarplan uitvoeren. Op deze manier borgen wij de continuïteit van het onderhoud aan uw tuin. Zo kunnen wij tijdig anticiperen op de seizoenen en het weer. Bij erg vroege vorst of aanhoudende droogte zorgen wij er zo snel voor dat er voor uw tuin een passende oplossing komt.

Overzichtelijk en betaalbaar
Een goed gestructureerd plan zorgt voor duidelijkheid en maakt het mogelijk om kosten te besparen. R & M Hoveniers zet graag haar uitgebreide kennis in om uw tuin zo goed mogelijk te begeleiden naar volwassenheid. Door ons de groei en bloei van planten bij te laten houden en waar nodig bij te sturen, krijgt de tuin een voorsprong wat betreft het uitgroeien naar het eindbeeld. Zo zorgt u ervoor dat uw tuin zich door de jaren heen kan ontwikkelen naar de aanvankelijke visie.

1 Hoge kwaliteit
Wij werken natuurlijk met materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien willen wij procesmatig gezien kwaliteit van de bovenste plank leveren. Daarom combineren wij graag het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van de tuin. Dit maakt het duidelijk en voordelig voor u, terwijl wij tijdens iedere fase precies weten wat we moeten doen. Van visie tot eindresultaat, wij zijn u graag van dienst!